"Alles wat ik op school had willen leren"

Titel: Grote mensen doen alsof 

Auteur: Barbara Le Noble

Illustraties & vormgeving: Brenda Beek

HARDCOVER 

384 pagina's 

ISBN/EAN:  978-908-333-224-6

2e druk | gewijzigde herdruk

Verkoopprijs  €  44,50

plus bijdrage verzendkosten brievenbuspakket € 2,99 

Dit is het meest complete Nederlandstalige boek over Human Design en biedt informatie voor nieuwkomers en gevorderden.

Mensen zijn in de war. Steeds meer jongvolwassenen lijden aan angststoornissen, depressies en verslavingen waarvoor zij psychische zorg nodig hebben. Een belangrijke oorzaak is de manier waarop het onderwijssysteem is ingericht. Het innerlijk is nooit tot leven gebracht. Grote mensen doen alsof gaat over de identiteitscrisis van deze tijd, want in de niet-zelf wereld, waar men doet alsof, zijn mensen vervreemd geraakt van de/hun natuur.

De auteur verweeft het gedachtegoed van oude filosofen met hedendaagse denkers en neemt je mee in haar transformatieproces. Deels geschreven vanuit het perspectief van een nieuwsgierig kind dat op zoek gaat naar ‘alles wat het op school had willen leren.’

Human Design, een synthese van esoterische en moderne wetenschappen, maakt de wereld van energie en frequenties inzichtelijk en brengt ieders unieke blauwdruk in kaart van waaruit bewustzijn en persoonlijke inzichten ontstaan. Zo leidt dit systeem niet alleen tot een beter begrip voor onszelf en de ander, maar laat het ook zien hoe alles met elkaar verbonden is. Wat mensen spiritualiteit noemen, is in wezen natuurkunde die we nog niet begrijpen.


Human Design geeft je een individuele strategie om zelfbewust te navigeren in een wereld van extremen. Hoe mooi zou het zijn als deze kennis geïntegreerd wordt in het onderwijs en de opvoeding? 


Vaste verkoopprijs  €  44,50

ISBN nummer  978-908-333-224-6
Een uitgave van Educate the Heart