Het boek is in herdruk, zodra er weer besteld kan worden, wordt dat kenbaar gemaakt. Volg Barbara via de sociale media om op de hoogte te blijven! 

Titel: Grote mensen doen alsof 

Auteur: Barbara Le Noble

Illustraties & vormgeving: Brenda Beek

HARDCOVER 

384 pagina's 

ISBN/EAN:  978-908-333-224-6

2e druk | gewijzigde herdruk

Verkoopprijs  €  44,50

plus bijdrage verzendkosten brievenbuspakket € 2,99 

Dit is het meest complete Nederlandstalige boek over Human Design en biedt informatie voor nieuwkomers en gevorderden.

Hoe anders zou de wereld zijn wanneer mensen leven volgens hun unieke blauwdruk?

Een belangrijke oorzaak van onze ontwrichte maatschappij is de manier waarop het onderwijssysteem is ingericht. Het innerlijk is nooit tot leven gebracht. Grote mensen doen alsof gaat over de identiteitscrisis van deze tijd, want in de niet-zelf wereld, waar men doet alsof, zijn mensen vervreemd geraakt van de/hun natuur. Dan raakt een mens uit balans.

In het boek wordt het gedachtegoed van oude filosofen verweven met hedendaagse denkers en neemt de auteur je mee in haar transformatieproces. Deels geschreven vanuit het perspectief van een nieuwsgierig kind dat op zoek gaat naar ‘alles wat het op school had willen leren.’

Human Design, een synthese van esoterische en moderne wetenschappen, maakt de wereld van energie en frequenties inzichtelijk en brengt ieders unieke blauwdruk in kaart van waaruit bewustzijn en persoonlijke inzichten ontstaan. Zo leidt dit systeem niet alleen tot een beter begrip voor onszelf en de ander, maar laat het ook zien hoe alles met elkaar verbonden is. Wat mensen spiritualiteit noemen, is in wezen natuurkunde die we nog niet begrijpen.


Human Design geeft je een individuele strategie om zelfbewust te navigeren in een wereld van extremen. Hoe mooi zou het zijn als deze kennis geïntegreerd wordt in het onderwijs en de opvoeding? 

 

Een compleet Human Design studieboek inclusief de uitgebreide basiskennis, zoals die aangeboden wordt in de Foundation Courses: Rave ABC & Rave Cartography. 


Vaste verkoopprijs  €  44,50

ISBN nummer  978-908-333-224-6
Een uitgave van Educate the Heart